Zoeken naar sex vanavond

Uw zoekactie voor sex vanavond leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Hot 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Geile vrouw gezocht voor nu
Hoi, ben jij net als ik lekker geil en tijd en zin om heerlijk te genieten samen van intense lekkere geile sex? Geen woorden maar daden en Just fun en genot? Kan je eenvoudig verplaatsen naar Aalst? Dan zoek ik jou. Ben een verzorgde niet onknappe man en goed voorzien. Meer details bij reactie. Interesse? Reactie met je leeftijd en beschrijving en regio en foto. 200% no fake en discreet. Je zal alvast kronkelen van genot..  
Charming tiger 42 jaar Limburg - HASSELT
RIJPE VROUW
Langs deze weg zou ik graag in contact komen met een rijpe vrouw die houdt van sex met een jongere man. Zelf ben ik 42 jaar. Verder slank, verzorgd en niet onknap. Groot geschapen, intiem geschoren en amper lichaamsbeharing. Vriendelijk in de omgang. Graag spreek ik af en toe met je af om je goed te verwennen: beffen en neuken.  

RIJPE VROUW
Ikkenogis 48 jaar Antwerpen - Mol
Hoe ouder hoe liever
Ik ben opzoek naar vrouwen boven de 60. Hoe ouder hoe liever. Is gewoon een fantasie die ik eens wil waarmaken. Veel kan niets moet! Liefst bare sex. Ik ben 48 eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd. Ik kan ontvangen.  

Hoe ouder hoe liever
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN ONDERDANIGE VROUW VOOR RELATIE MAAR DIE OOK SEX SLAVIN IS VAN MIJ
Zoek een onderdanige vrouw 20j-65j, Blank, Aziatische of Zwart voor relatie! Samen wandelen, iets drinken, over alles praten, sporten, Erotiek! Maar die ook mijn sex slavin gaat zijn, onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! Als de klik er is kan is samenwonen ook tot de mogelijkheden! Wens GEEN FAKERS!  
SWEET 48 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Knappe vrijgezel zoekt leuke dame voor (ont)spannende afspraakjes
Hallo Dames, ik ben een knappe vrijgezel, oprecht, netjes en discreet en zoek een gelijkgestemde dame om mooi momenten de delen bij wederzijdse klik. Geen fake gedoe of commerciële bedoelingen maar oprechte dame op dezelfde golflengte. Je ben ook vrijgezel of in een relatie die je geen voldoening schenkt en je bent in de mogelijkheid om op regelmatige basis af te spreken voor meer dan sex alleen, een babbel, een knuffel, een etentje? Regio Oost/West Vlaanderen. Even kennis maken?  
sportief 55 jaar Vlaams-Brabant - Diest
zoek lieve fwb
deze spontane 50-er met verzorgde looks en aangenaam in omgang zoekt een lieve fwb om regelmatig samen stoom af te laten met een juiste balans vriendschap sex. zoek geen éénmalige flirt.  

zoek lieve fwb
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN VROUW VOOR RELATIE MAAR DIE OOK SEX SLAVIN IS VAN MIJ
Zoek een onderdanige vrouw 20j-50j, Blank, Aziatische of Zwart! Samen gaan wandelen, iets drinken, praten over alles, wat sporten en Erotiek! Maar ook mijn sex slavin gaat zijn, onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! Als het klikt kan samenwonen ook tot de mogelijkheden later...! Wens GEEN FAKERS!  
Johan 46 jaar Antwerpen - Turnhout
Bestaat ze. Dames lees even de adv aub
Je bent een nette hard werkende vrouw. Met een druk gezin. Mooi huis. Man met een drukke baan. In je relatie heeft hij bijna geen tijd voor sex. Als er al eens sex is dan is het Max een kwartier. Jij wilt meer. Je wilt uren passie en geile sex. Tot je moe en voldaan bent. Welke vrouw herkent dit. Reageer dan. Je leeftijd en afstand spelen geen rol. Wie wilt genieten. En uren passionele geile sex beleven. En erna ga je voldaan na huis en ben je weer die nette huisvrouw. Niemand komt dit te weten. Bestaat deze vrouw. Ik denk het wel. Ook al krijg ik wekenlang alleen maar mails van fakers en gestoorde ziekelijke mensen. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw. Tussen alle fakers in hier  

Bestaat ze.  Dames lees even de adv aub
sim 59 jaar Antwerpen - Bornem
Zoek vaste sex minares
Deze goeduitziende man wel geh zoekt discreet een toffe sexy dame die ook nog van veel sex houdt als het klikt voor regelmatig te ontmoeten ben je onderdanig of dominant wordt je graag hard verwend hou je van veel laat een bericht achter mag met foto krijg je altijd eentje terug discreet en hygiëne aub tot hoors  
Willem 56 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Een verlangen dat me droevig maakt...
Bedankt om mijn berichtje te lezen. Ik ga eerlijk zijn, ik zoek geen relatie. Sex hoeft niet. Mijn verlangen? Je borsten te mogen liefkozen. Vind je dat raar? Mijn partner heeft sinds 2020 borstkanker. Ze heeft niet graag dat ze nog worden aangeraakt. Er is nog maar weinig gevoel in haar borsten. Ik respecteer dat. Maar het verlangen om nog eens borsten te mogen strelen, zoenen, tepels tussen mijn vingers/lippen te mogen voelen...dat verlangen wordt met de dag groter. En het doet me pijn om te aanvaarden dat ik dit misschien nooit meer zal mogen ervaren. Daarom dit zoekertje. Ik ben een slanke, verzorgde man van 56. Wil jij aan mijn verlangen tegemoet komen? Misschien liefst in de regio. Stuur je me een mailtje? Kunnen we kennismaken. Ik kijk er alvast naar uit. Willem.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10